Rouw- & levenscounselor – Annemieke Hillen

Ik ben Annemieke Hillen, ik ben getrouwd, we hebben twee kinderen, een kleinzoon, een sterrenkleindochter en een kleindochter. Als rouwbegeleider probeer ik de spanning weg te nemen die er rond verlies, overlijden en rouw kan ontstaan. Ik bied een veilige omgeving waarin we kijken wat nodig is om je leven opnieuw vorm te geven, om te kunnen aanvaarden dat je leven veranderd is.
Mijn opleiding tot Levenscounselor biedt me de mogelijkheid je te begeleiden om weer licht en helderheid te krijgen bij levensvragen over werk, relaties, gezondheid. Ik combineer inzichten uit westerse psychologie met oosterse filosofie, ik maak gebruik van visualisatie en meditatie, maar ook van mijn intuïtie. Van hoofd naar hart, van onbewust naar bewust weten. Ik ontvang je graag om je te helpen de energie rond je levensprocessen te laten stromen en je stralende Zelf te (her)ontdekken, zodat je vanuit je hart kunt leven.

Rouw na verlies van je baby

Een aantal keer per jaar biedt Ella Verloskundigen ruimte om samen met andere vrouwen stil te staan bij het verlies van je baby. Het kan fijn zijn om je verdriet te delen, te ervaren dat je niet de enige bent. Ik ben er om de gesprekken te begeleiden, vragen te beantwoorden en handvatten te bieden om met je verlies om te gaan. Je kunt je aanmelden bij Ella Care 070 3606286 of mij een bericht sturen.
Deze gesprekken zijn kosteloos en de meest geschikte locatie wordt met elkaar afgestemd.

Annemieke Hillen
Rouw- & Levenscounselor
annemiekehillen.nl
contact@annemiekehillen.nl

Scroll naar top