Baby en Kinderfysiotherapie

Baby- en kinderfysiotherapie – B&B KidsCare

Bij het krijgen van een kind komt veel kijken. Soms dingen waar je van tevoren nooit aan had gedacht. Ontwikkelt mijn kind goed? Is het erg dat hij nog niet kan rollen? Is het erg dat hij op zijn billen door de kamer schuift? Wanneer gaat mijn kind lopen?  
Voor al deze vragen kun je bij mij terecht! Ik ben Melanie Renaud, babyfysiotherapeut bij B&B KidsCare. Ik ben specialist op het gebied van ontwikkelen en bewegen voor baby’s van 0 – 2 jaar. Ik breng het motorisch ontwikkelingsniveau van kinderen in kaart en help zo nodig om het kind zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen. 

Ondanks de coronaregels kunnen wij ouders met hun baby’s goed helpen. Gedurende de twee maanden maart en april hebben wij alle consulten online gedaan welke erna langzaamaan weer in de praktijk konden plaatsvinden. Wij houden hierbij uiteraard rekening met de hygiëne maatregelen.

Daniëlle van B&B KidsCare legt uit wat een voorkeurshouding is. Kijk op het Youtube kanaal van Ella verloskundigen om te zien wat je eraan kunt doen.

B&B KidsCare
benbkidscare.nl

Melanie Renaud
Emmeline Buisman
Scroll naar boven