Joriene de Vos

Joriene de Vos is opgeleid als psycholoog en ouderschaps- en relatiecoach. Zij kan helpen om jou/jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op het ouderschap. Een (eerdere) miskraam, problemen in je relatie, een ongeplande zwangerschap, je kunt erover praten.
Je staat er niet alleen voor.

Joriene: ‘Basisvertrouwen ontstaat al (ver) voor de geboorte. Ná de geboorte is de band of de wisselwerking tussen ouder en kind hierin cruciaal. Ik begeleid ouders die een stevige band willen met hun kind(eren), met zichzelf, partner en een gelukkig en solide gezin wensen. Wanneer je meer inzicht krijgt in jezelf, in je rol als ouder en in wat een kind nodig heeft, is je kind in staat om uit te groeien tot een stabiele en gelukkige volwassene. Elke ouder, elk verhaal, elke geschiedenis is weer anders en vraagt daarom een gesprek op ‘maat’.

Het doel is: een goede voorbereiding op het ouderschap en begeleiding in het eerste jaar ná de geboorte, zodat je in staat bent – ondanks eventuele nadelige omstandigheden – toch een stevige band met je kind op te bouwen en te behouden en op die manier toekomstige problemen voor te zijn. Joriene biedt de hulp en begeleiding.
Ook wanneer je geen cliënt bent van Ella kun je een afspraak maken bij Ella, tel: 070 3606286

Joriene de Vos
Psycholoog, ouderschaps- en relatiecoach.
Schrijver van diverse boeken over ouderschap en relatie, lees er meer over op de website van Ella

Facebook: jong gehecht oud gedaan

Scroll naar boven