Huispsycholoog bij Ella

Joriene de Vos

Joriene de Vos, huispsycholoog, vertrouwenspersoon, ouder- en relatiecoach bij Ella. Joriene kan helpen om jou/jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op het ouderschap. Een (eerdere) miskraam, problemen in je relatie, een ongeplande zwangerschap, je kunt erover praten.
Je staat er niet alleen voor.

Joriene: ‘Basisvertrouwen ontstaat al (ver) voor de geboorte. Ná de geboorte is de band of de wisselwerking tussen ouder en kind hierin cruciaal. Ik begeleid ouders die een stevige band willen met hun kind(eren), met zichzelf, partner en een gelukkig en solide gezin wensen. Wanneer je meer inzicht krijgt in jezelf, in je rol als ouder en in wat een kind nodig heeft, is je kind in staat om uit te groeien tot een stabiele en gelukkige volwassene. Elke ouder, elk verhaal, elke geschiedenis is weer anders en vraagt daarom een gesprek op ‘maat’.

Het doel is: een goede voorbereiding op het ouderschap en begeleiding in het eerste jaar ná de geboorte, zodat je in staat bent – ondanks eventuele nadelige omstandigheden – toch een stevige band met je kind op te bouwen en te behouden en op die manier toekomstige problemen voor te zijn. Joriene biedt de hulp en begeleiding. Voor cliënten van Ella verloskundigen is dit kosteloos.
Ook wanneer je geen cliënt bent van Ella kun je een afspraak maken, dan zijn er wel kosten aan verbonden.
Voor een afspraak bel je met Ella 070 3606286

Joriene de Vos
Huispsycholoog, vertrouwenspersoon, ouder- en relatiecoach
Schrijver van de boeken Alles Kids en Kids & Co
jorienedevos.nl
jong gehecht oud gedaan Facebook

Scroll naar boven