Ontspannings- en ademcoaching – Quies

Af en toe gespannen zijn hoort bij het leven. Spanning kan zich echter opbouwen en dit kan op den duur leiden tot uiteenlopende klachten. Soms is het duidelijk dat spanning een rol speelt bij klachten, soms ook niet. Dan kan er sprake zijn van geleidelijk ‘normaal geworden’ overspanning. De spanning ervaar je niet zo duidelijk meer, maar de klachten wel. Je hebt bijvoorbeeld een opgejaagd gevoel, last van benauwdheid, hyperventilatie, slecht slapen of nek- en rugklachten.
Ontspannings- en ademcoaching bij Quies helpt je om de natuurlijke adembeweging te herstellen en leert je hoe je lichamelijk en geestelijk kunt ontspannen. We doen eenvoudige oefeningen met beweging, aandacht en adem. Je vergroot hiermee je vermogen om te ontspannen, zowel voor, tijdens als na een zwangerschap.
Naast individuele begeleiding bied ik korte cursussen aan. In een kleine groep ga je, aan de hand van eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen, jouw mogelijkheden tot ontspannen verkennen en verdiepen. Je gaat op zoek naar verbinding met een ontspannen lijf, adem en hoofd. Voor zwangeren is er een hierop afgestemde cursus, Ontspannen zwanger.
Wil je meer informatie over individuele begeleiding of een cursus? Kijk dan op mijn website.
Een kennismakingsgesprek bij Ella is gratis én vrijblijvend.

Caroline de Sonneville
Ontspannings- en ademcoach
06 30590712
quies-coaching.nl

Scroll naar top